Over ons

This is my story

"Beauty en Wellness 24/7 boeken"

Mijn leven is net zo druk als ieder ander en ik kon de toch de tijd niet vinden om een afspraak te boeken met mijn favoriete salon. Als ik dan vaak eindelijk thuis was en de kinderen op bed had gedaan waren de meeste salons niet meer beschikbaar om een heerlijke ontspannende massage of gezichtsbehandeling bij in te plannen. Na een brainstormsessie met goede vriendinnen kwamen we op beautywellness.be. De website die handig gebruikt maakt van andere websites om een behandeling bij in te boeken.

Dankzij de online marketingsstrategieën van Hanja hebben wij de website zo neergezet dat deze lokaal vindbaar is. Dit is handig omdat jij zo direct kan zien welke beauty en wellness behandelingen er bij jou in de buurt zijn. Bovendien kan je direct zien wanneer de salon nog tijd voor jou heeft. Het boeken is zo gedaan en de betalingssystemen zijn veilig en vertrouwd. Wij hopen dat ook jij het gemak van deze website ervaart!

Christina

  • info@beautywellness.be

Boek je beautybehandelingen tot wel 30% korting

Our Awesome Team

We Make You Happy

Wij zorgen ervoor dat de content op deze website correct is, het design er fantastisch uitziet en alles goed doorverwijst.

Christina

Design en teksten

Hanja

Marketing Specialist

Maria

Account Manager